12345
12345

Već duži niz godina vršimo uslužnu proizvodnju i pakovanje u primarnu i sekundarnu ambalažu artikala iz domena prehrambene, hemijske i farmaceutske industrije, kao i pakovanje neprehrambenih proizvoda.

Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu koja obuhvata:

  • Razvoj recepture i deklaracije proizvoda,
  • Nabavka sirovina i ambalaže
  • Transport sirovina i isporuku gotovih proizvoda
  • Izradu displej kutija za pojedinačne artikle
  • Izradu transportnih – zbirnih kutija
  • Pomoć i savet u izradi dizajna
  • Logistiku

 

Kompletan proces je sertifikovan po HACCP standardu, a posedujemo i dozvolu Ministarstva Zdravlja za pakovanje Dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani.

 

U mogućnosti smo da za druge proizvođače i veletrgovinske sisteme uslužno pakujemo polugotove i gotove proizvode pod njihovim brendom.

Mnogi od naših klijenata već imaju svoje recepture, ali nemaju proizvodne kapacitete i mogućnost punjenjaNaše minimalne količine za početak saradnje su prihvatljive i prilagođene Vašim potrebama.

Osim Ugovora o poslovnoj saradnji – uslužnoj proizvodnji naša standardna procedura je I potpisivanje Ugovora o tajnosti. Visoki standardi poverljivosti radi očuvanja Vaših podataka se podrazumevaju.

Svojim kapacitetima koji su među najvećima na tržištu, desetogodišnjim iskustvom, kvalitetom pakovanja, kompletnom uslugom, kao i poštovanjem dogovorenih uslova saradnje i rokova , u stanju smo da zadovoljimo sve potrebe i zahteve klijenata, što potvrđuje i veliki broj domaćih i inostranih klijenata koji su nam ukazali poverenje.

Kako bismo zadovoljili potrebe klijenata – naručioca posla, konstantno se trudimo da ispoštujemo sve zahteve po pitanju kvaliteta, poštovanja rokova isporuke, kao i da svojim stručnim savetima pomognemo u razvoju proizvoda. Zahvaljujući našem stručnom razvojnom timu i obučenom osoblju u mogućnosti smo da odgovorimo na najsloženije zahteve klijenata u veoma kratkom roku.